ABOUT US

We love fashion

Buna. Salonul nostru de rochii de mirese aduce magie si bucurie in inimile romancelor de 10 ani.

Cand rochia de mireasa se odihneste pe umeras, Marithé redevine femeia care infrunta traficul nemilos, aglomeratia si stresul orasului, provocarile carierei. De aceea, ti-am pregatit la Marithé in salon – “une experience complete”.
Rochiile au calatorit tocmai din Franta, Spania si Anglia pentru a fi alese de tine. Diafane si mestesugit croite se aseaza ca turnate, iar daca kilogramele se duc in preajma nuntii, croitoresele noastre retuseaza pentru ca fiecare rochie Marithe vine ca turnata.

A fi mireasa este dincolo de ceremonie, dincolo de statut, de moda, de stilul personal, de sfaturi, de reviste. Esti TU! Rochia de mireasa este mai mult decat cativa metri de organza si tul cusuti cu grija si atentie deosebita.
Pentru Marithé este o experienta personala. Fiecare mireasa, TU, primesti timp, grija, dedicare, experienta, drag. Iti presimt nerabdarea si dorinta de a gasi modelul potrivit tie. Suna acum si fa o programare pentru a descoperi si tu magia Marithe!

Fiecare rochie este realizata la comanda corespunzand perfect dimensiunilor si cerintelor miresei, de la numarul de piese la tipul de dantela si tulle.

Marithe iti propune rochia 5 in 1 dar si o serie noua de rochii din acelasi stil, care iti permit sa ai in acelasi timp o rochie de sirena, una scurta dar si una printesa.

Mai mult! Rochia de mireasa 5 in 1 Marithe este prima care poate fi refolosita. Cum? Simplu! Toate fashionistele din lume iubesc o fusta scurta de tulle.

Rochiile 5 in 1 sunt lucrate special pe comanda respectand toate dorintele si caracteristicile solicitate de mireasa. Rochia este realizata manual iar livrarea necesita 3 luni de la data comenzii.

Fashion is life

Ai ajuns la Marithé, salonul care iti va aduce rochia TA de mireasa. Timpul nostru iti apartine! Echipa noastra de profesionisti iti va arata rochia sau rochiile preferate din salon. Spre tine se indreapta grija si atentia noastra pentru detalii!

FASHION LUXURY

Folosim doar materiale premium, rezistente si de calitate pentru a crea rochii de mireasa perfecte pentru ziua cea mare.

CREATIVE DESIGN

Ne dorim sa fii relaxata in ziua nuntii asa ca iti garantam predarea cu cateva saptamani inainte de ziua cea mare, totul pentru ca tu sa fii fericita.

MADE WITH LOVE

Creativitatea este la ea acasa la Marithe, asa ca putem modificare orice detaliul al rochiei in functie de bugetul si cerintele tale.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.