Consultantii nostri te asteapta cu drag cu o programare in prealabil la 0720.355.285
Email: contact@marithe.ro

Despre noi

Home

Despre noi

Ai ajuns la Marithé, salonul care iti va aduce rochia TA de mireasa.

Salonul nostru de rochii de mirese aduce magie si bucurie in inimile romancelor de 10 ani. Timpul nostru iti apartine! Echipa noastra de profesionisti iti va arata rochia sau rochiile preferate din salon. 

Cand rochia de mireasa se odihneste pe umeras, Marithé redevine femeia care infrunta traficul nemilos, aglomeratia si stresul orasului, provocarile carierei. De aceea, ti-am pregatit la Marithé in salon – “une experience complete”.

A fi mireasa este dincolo de ceremonie, dincolo de statut, de moda, de stilul personal, de sfaturi, de reviste. Esti TU! Rochia de mireasa este mai mult decat cativa metri de organza si tul cusuti cu grija si atentie deosebita.

Pentru Marithé este o experienta personala. Fiecare mireasa, TU, primesti timp, grija, dedicare, experienta, drag. Iti presimt nerabdarea si dorinta de a gasi modelul potrivit tie. Suna acum si fa o programare !

Vezi cum se transforma

- vezi video -

Rochia 5 in 1

tot ce iti doresti de la rochia de mireasa

Schimbam rochia de mireasa la propriu! Ce spui de 5 rochii de mireasa pentru nunta ta? Toate in cadrul aceluiasi pret! Marithe lanseaza revolutia 5 in 1 – conceptul UNIC de rochie de mireasa care se modifica in doar cateva secunde!

Mai mult! Rochia de mireasa 5 in 1 Marithe este prima care poate fi refolosita. Cum? Simplu! Toate fashionistele din lume iubesc o fusta scurta de tulle.

Detaliile fac diferenta

Rochia ta va face senzatie in ziua cea mare

Rochia de mireasa trebuie sa iti dea increderea necesara pentru a fi tu insati in ziua cea mare! Trebuie sa te sustina, sa te ajute si sa te faca sa te simti de milioane! Stim cu siguranta ca rochiile Marithe din gama 5 in 1 fac exact asta! Dovada stau imaginile miresicilor noastre!

Vezi miresele noastre

- vezi video -

01. Experienta

Alege un model, dupa ce ti-ai lasat ragaz sa parcurgi atent toate optiunile. 1, 2, 3 sau mai multe rochii iti plac. Suna si te vom programa!

02. Profesionalism

Spre tine se indreapta grija si atentia noastra pentru detalii! Micile retusuri sunt realizate in atelierul nostru.

WEDDING

WEDDING

WEDDING

Petra

WEDDING

WEDDING

Adora

WEDDING

WEDDING

WEDDING

WEDDING

WEDDING

03. Garantie

Ai ajuns la Marithé, salonul care iti va aduce rochia TA de mireasa. Timpul nostru iti apartine! Echipa noastra de profesionisti iti va arata rochia sau rochiile preferate din salon.

04. Calitate

Produsele de calitate, rafinate, subtile sunt importate din Franta si vor veni in completarea rochiei de mireasa pentru a alcatui o tinuta perfecta. Materialele de calitate, broderiile si finisajele inegalabile.

Cum comanzi?

Te asteptam la salonul Marithe pentru a stabili impreuna cu tine detaliile rochiei mult visate. Rochia de mireasa 5 in 1 este echilibrul perfect intre o rochie custom made si una standard. Ai modele pe care le poti proba, insa in final rochia ta este numai A TA.

1

Programeaza o intalnire

Accesul la Marithe se face exclusiv pe baza de programare. Comanda dureaza in medie intre 2 si 4 luni, calculeaza cu atentie data programarii pentru a fi sigura ca iti vom putea crea rochia de mireasa visata.

2

Alege rochia de baza

Avem o gama larga de modele pentru ca tu sa gasesti rochia de baza mult visata. Fie ca alegi un model standard sau unul custom made, consultantii nostri te vor ajuta sa iti gasesti rochia visata.

3

Alege fustele detasabile

Tu decizi cate piese aditionale are rochia ta si care sunt acestea. Poti opta pentru fuste variate, bolerouri, accente spectaculoase si voaluri de impact.

4

Predarea rochiei tale

Cu o luna inainte de nunta vei avea rochia mult visata cu toate modificarile necesare, Predarea poate varia in functie de model si de solicitarile clientei,

CONTACT

TE ASTEPTAM LA SALON

VREI SA PROBEZI SI TU O ROCHIE DE MIREASA 5 IN1? Consultantii nostri te asteapta cu drag cu o programare in prealabil la 0720.355.285

PROGRAMARI :

0720.355.285

COMERCIAL :

0742757018