5 sfaturi pentru a gestiona stressul nuntii

5 sfaturi pentru a gestiona stressul nuntii

Stresul legat de nunta va fi mult mai serios decat ai crede. Din pacate multe dintre mirese sunt afectate de aceasta stare extrem de emotionala care nu le lasa sa se bucure pe deplin de ziua cea mare. Cand vorbim de stres ne referim la un cumul de stari pozitive si negative care pot reprezenta un obstacol pentru a obtine experienta mult dorita.

Stresul legat de nunta este cat se poate de normal, organizarea unui eveniment de amploare cu atat de multe variabile poate fi o experienta singuratica si apasatoare. Pe umerii miresei se coboara decizia rochiei de mireasa, invitatii si maniera in care se va interactiona cu acestia, deciziile legate de fiecare aspect al nuntii, controlul atent al bugetului si costurile suplimentare ( mereu existente).

Pentru a putea depasi aceasta situatie desosebit de stresanta si pentru a trai aceasta perioada cu o mai mare bucurie si fara a avea ganduri apasatoare am creat un mic ghid pentru a aborda cu succes pasii pana la nunta.

 

1. Increderea in experti

Pimul sfat este si cel mai evident – trebuie sa ai incredere in expertii care te ajuta la organizarea evenimentului. Fie ca vorbim de organizatorul de evenimente sau fiecare furnizor in parte, dupa ce ai semnat un contract trebuie sa crezi ca rezultatul va fi cel dorit.

Tocmai de aceea trebuie sa alegi cu atentie furnizorii si sa nu accepti jumatati de masura. Ofera toate detaliile necesare si bucura-te de rezultatul final.

 

 

2. Fa o pauza inainte de nunta

Pentru a te asigura ca vei avea o experienta perfecta, cu cateva saptamani inainte de nunta fa o pauza. Pentru cateva zile lasa detaliile nuntii sa nu iti acapareze intreaga zi. Fie ca alegi un city break sau doar inchizi internetul pentru o zi, acele momente de liniste iti vor face bine.

 

3. Tine un jurnal ferm

Noteaza clar tot ce ai de facut personal, ce trebuie sa deleghezi si ce nu tine de tine.

De exemplu: multe mirese se tem ca in ziua cea mare va ploua

– ce ai de facut? asigura-te ca ai un bolero sau o jacheta.
– ce trebuie sa deleghezi? cineva trebuie sa se asigure ca aveti umbrele etc
– ce nu tine de tine? ploaia; poti sa faci orice insa va ploua fie ca vrei, fie ca nu

 

 

4. Contact direct cu furnizorii

Alege furnizori care iti raspund la telefon, care au un sistem de mesaj clar si care stiu ca ai nevoie de detalii. In momentul in care decizi care sunt furnizorii tai, verifica testimonialele sau discuta direct cu unele dintre clientele precedente. Ultimul lucru pe care il doresti este un furnizor perfect insa care iti raspunde dupa 2 zile la intrebari.

 

 

5. Relaxeaza-te inaintea nuntii

Fa cateva sesiuni de yoga, mananca sanatos si asculta muzica! Trebuie sa te opresti si sa intelegi ca aceasta perioada este una dintre cele mai fericite din viata ta si trebuie sa te bucuri de fiecare moment.

Share this post
Marithe inseamna mai mult decat salonul in care iti vei gasi rochia de mireasa. Suntem aici pentru ca tu sa ai un partener care sa te ajute sa arati exceptional in ziua cea mare, sa iti indeplineaza visele si sa te ajute sa spui povestea unei iubiri ce va dura o viata.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.