Marithe Summer Sale

Marithe Summer Sale

 

Vrei o rochie de mireasa printesa care se transforma in sirena, balerina si scurta? Atunci conceptul Marithe Rochia de mireasa 5 in 1 este ideal pentru tine!

Si pentru ca stim ca e important sa te incadrazi in buget, ti-am pregatit o surpriza de proportii! Doar in weekendul 24-25 august 2019 Marithe iti propune un weekend dedicat reducerilor de vara.

Vino la salon, probeaza conceptul unic in Romania si profita de reduceri de 15% pentru toata gama rochiilor de mireasa 5 in 1 (si nu numai) si un voal gratuit din partea echipei noastre.

Fiecare rochie de baza este creata special pe dimensiunile miresei si corespunde intrutotul cerintelor sale. Fustele detasabile si boleroul pot fi customizate pentru a corespunde viziunii tale. Poti opta pentru rochia clasica alba dar si pentru nuante de ivory, diamond, nude, roz sau orice alta culoare doresti.

Accesul la salon se face exclusiv pe baza de programare. Fiecare mireasa primeste atentia exclusiva a echipei noastre. Locurile sunt limitate, te sfatuim sa iti ocupai din timp locul.

Te asteptam la Marithe Summer Flash Sale in week-end-ul 24-25 august 2019! Pentru programari si detalii suna la ☎ <3 0720.35.52.85 .

Marithe inseamna mai mult decat salonul in care iti vei gasi rochia de mireasa. Suntem aici pentru ca tu sa ai un partener care sa te ajute sa arati exceptional in ziua cea mare, sa iti indeplineaza visele si sa te ajute sa spui povestea unei iubiri ce va dura o viata.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.