Nunta reala Silvia – Rochia de mireasa 5 in 1 Beatrice

Nunta reala Silvia – Rochia de mireasa 5 in 1 Beatrice

“A iubi inseamna ceva, restul nu e nimic”, spunea Alfred de Musset iar noi suntem intru totul de acord! Mai ales cand stim cat de multa dragoste pluteste in jurul frumoaselor noastre miresici! Multumim ca ne-ai ales Silvia! Sa fii vesnic indragostita! 

 

Principiul rochiei de mireasa 5 in 1 este super simplu – alegi rochia de baza (materiale, lungime, detalii) si adaugi cele 3 fuste standard ale modelului – sirena, printesa si balerina! Toate modelele, un singur produs!

 

 

Cu fusta balerina, ultima piesa a conceptului 5 in 1, te vei simti ca o adevarata dansatoare profesionista. Completeaza lookul cu boleroul rochitei tale si nelipsita funda de efect. In cazul Silviei boleroul este nedatasabil insa tu poti alege unul care sa poata fi dat jos.

Beatrice este unul dintre cele mai dorite modele din gama #rochiademireasa5in1. Rochia de baza cu maneci lungi este realizata din dantela cu broderie si se muleaza perfect pe silueta ta. Fustele sunt ample si te ajuta sa ai 3 lookuri distincte – printesa, sirena si balerina. O rochie de vis!  

Share this post
Marithe inseamna mai mult decat salonul in care iti vei gasi rochia de mireasa. Suntem aici pentru ca tu sa ai un partener care sa te ajute sa arati exceptional in ziua cea mare, sa iti indeplineaza visele si sa te ajute sa spui povestea unei iubiri ce va dura o viata.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.