Rochia 5 in 1

tot ce iti doresti de la rochia de mireasa

Schimbam rochia de mireasa la propriu! Ce spui de 5 rochii de mireasa pentru nunta ta? Toate in cadrul aceluiasi pret! Marithe lanseaza revolutia 5 in 1 – conceptul UNIC de rochie de mireasa care se modifica in doar cateva secunde!

Mai mult! Rochia de mireasa 5 in 1 Marithe este prima care poate fi refolosita. Cum? Simplu! Toate fashionistele din lume iubesc o fusta scurta de tulle.

Creatie

Fiecare rochie este realizata la comanda corespunzand perfect dimensiunilor si cerintelor miresei, de la numarul de piese la tipul de dantela si tulle.

Concept

Marithe iti propune rochia 5 in 1 dar si o serie noua de rochii din acelasi stil, care iti permit sa ai in acelasi timp o rochie de sirena, una scurta dar si una printesa.

Utilitate

Mai mult! Rochia de mireasa 5 in 1 Marithe este prima care poate fi refolosita. Cum? Simplu! Toate fashionistele din lume iubesc o fusta scurta de tulle.

Calitate

Rochiile 5 in 1 sunt lucrate special pe comanda respectand toate dorintele si caracteristicile solicitate de mireasa. Rochia este realizata manual iar livrarea necesita 3 luni de la data comenzii.

Rochia 5 in 1

OFERIM MIRESELOR ROCHIA LA CARE AU VISAT O VIATA!

Categorii de pret

Rochiile 5 in 1 se incadreaza in bugetul tau

Basic

materiale de baza

model standard

disponibilitate pe stoc

retusuri standard

accesorii la cerere

Premium

dantela premium

modificarea modelului de baza

disponibilitate pe stoc

retusuri standard

accesorii la cerere

Made to Measure

materiale premium si ultra premium

creatie in baza consultatiei

modificarea modelului de baza

retusuri personalizate

accesorii incluse

Schimbam rochia de mireasa la propriu!

Ce spui de 5 rochii de mireasa pentru nunta ta?

Vrei sa vezi rochia de mireasa 5 in 1 in actiune? Ne arata Andreea, miresica noastra care a ales un model personalizat al rochiei 5 in 1 model Medea. Fustele detasabile au fost cele de printesa si sirena. Vrei o rochie similara, fa-ti o programare la 0749 353 634.

ROCHIA DE MIREASA ESTE ROCHIA VIETII TALE

NOI ITI GARANTAM UN REZULTAT IMPECABIL

Materiale

Folosim doar materiale premium, rezistente si de calitate pentru a crea rochii de mireasa perfecte pentru ziua cea mare.

Predare

Ne dorim sa fii relaxata in ziua nuntii asa ca iti garantam predarea cu cateva saptamani inainte de ziua cea mare, totul pentru ca tu sa fii fericita.

Finisare

Pentru un look perfect folosim cele mai bune materiale pentru a finisa rochiile si pentru a le da un plus de personalitate.

Modificari

Creativitatea este la ea acasa la Marithe, asa ca putem modificare orice detaliul al rochiei in functie de bugetul si cerintele tale.

Retus

Rochia de mireasa Marithe este garantat ca iti va veni manusa - retusam rochiile pana cand sunt perfect pe masura clientei noastre.

Accesorii

Vrei sa ai un look complet cu voal si alte accesorii specifice? Iti vom crea elementul dorit la comanda pentru a fi in acord total cu rochia ta de mireasa.

CONTACT

Solicita o propunere personalizata

Accesul la Marithe se face exclusiv pe baza de programare . Unul dintre consilierii nostru te va ajuta sa stabilesti o ora convenabila pentru programul tau..

Programari:

0720355285

COMERCIAL :

0742757018