Programarile se fac cu cel putin 3 zile inainte de data efectiva a probei la numarul de telefon  0720355285.

Accesul la Marithe se face exclusiv pe baza de programare Programarile pot depasi limitele orare ale atelierului (10.00 – 17.00). Unul dintre consilierii nostru te va ajuta sa stabilesti o ora convenabila pentru programul tau.

In functie de amploarea si modificarile aduse rochiei tale, vom avea nevoie de cel putin 3 luni pentru predare. In cazul in care nunta ta este foarte aproape de limita de predare iti sugeram sa optezi pentru rochiile noastre de pe stoc.

Tinem legatura?
Intrebari frecvente

Vrei sa stii mai multe despre noi? Trimite-ne un email!

Cat dureaza realizarea unei rochii made to measure?

Intre 3 luni si jumatate si 4 luni, in functie de dorintele tale si disponibilitatea imediata a materialelor.

Cand ar fi indicat sa vin la proba?

Ideal ar fi sa vii cu cel putin 6 luni inainte de nunta. In felul acesta vei decide din timp si vei stabili cu consultantele noastre toate detaliile.

Pot beneficia de reduceri pentru comenzi early-bird?

Da, in functie de promotiile aflate in desfasurare la momentul achizitiei poti beneficia de pana la 20% discount pentru comenziile facute cu cel putin 10 luni inainte de nunta.

Daca vreau sa ma incadrez intr-un buget redus , ce imi recomandati?

Iti sugeram sa discuti in avans tema bugetului cu una dintre consultantele noastre. Ea te va ajuta cu o selectie de materiale potrivite bugetului tau.

Pot renunta la piese din conceptul 5 in 1?

Sigur ca da, conceptul 5 in 1 a fost creat pentru a te ajuta sa ai cea mai mare libertate de alegere.

Cat de mult pot modifica modelul rochiei mele?

In functie de pachetul selectat pentru tine si bugetul alocat poti sa modifici rochia atat cat sa corespunda idealului tau.

Rochia de mireasa nu inseamna metri de tulle si dantela, inseamna iubire, daruire si angajamentul unei relatii de durata!

echipa Marithe

Time used: ms