0720355285
contact@marithe.ro

Nunta reala: Alexandra* Rochia de mireasa Diana

Alexandra a ales o rochie de mireasa custom made creata folosind baza ivory si dantela florala. Rochia este transparenta in partea superioara cu detalii in zona gatului si nasturi pe tot spatele. Rochia de baza vine cu 3 fuste detasabile.

Diana este o rochie de mireasa cu baza de dantela si spate cu nasturei care poate fi alaturata fustelor de tip printesa si sirena. Are bolero nedetasabil insa poate fi realizata si in varianta rochie de baza plus bolero. Are insert de pietre la baza gatului pentru a da un efect de bijuterie. Ca toata gama rochiilor de mireasa 5 in 1 este customizabila si poate suferi modificari in functie de dorintele clientei.

Vino la Marithe probeaza, admira si comanda si tu o rochie din gama 5 in 1 ! Suna la 0720355285 pentru a-ti rezerva programarea.

A fi mireasa este dincolo de ceremonie, dincolo de statut, de moda, de stilul personal, de sfaturi, de reviste. Esti TU! Rochia de mireasa este mai mult decat cativa metri de organza si tul cusuti cu grija si atentie deosebita.

POST A COMMENT