Despre noi

Buna. Salonul nostru de rochii de mirese aduce magie si bucurie in inimile romancelor de 10 ani.

Cand rochia de mireasa se odihneste pe umeras, Marithé redevine femeia care infrunta traficul nemilos, aglomeratia si stresul orasului, provocarile carierei. De aceea, ti-am pregatit la Marithé in salon – “une experience complete”.

Rochiile au calatorit tocmai din Franta, Spania si Anglia pentru a fi alese de tine. Diafane si mestesugit croite se aseaza ca turnate, iar daca kilogramele se duc in preajma nuntii, croitoresele noastre retuseaza pentru ca fiecare rochie Marithe vine ca turnata.

A fi mireasa este dincolo de ceremonie, dincolo de statut, de moda, de stilul personal, de sfaturi, de reviste. Esti TU! Rochia de mireasa este mai mult decat cativa metri de organza si tul cusuti cu grija si atentie deosebita.

Pentru Marithé este o experienta personala. Fiecare mireasa, TU, primesti timp, grija, dedicare, experienta, drag. Iti presimt nerabdarea si dorinta de a gasi modelul potrivit tie. Suna acum si fa o programare pentru a descoperi si tu magia Marithe!

Doing the right thing,
at the right time.

15

Profesionisti

2435

Mirese

47

OPTIUNI

10

PROTOTIPURI

01. Experienta

Alege un model, dupa ce ti-ai lasat ragaz sa parcurgi atent toate optiunile. 1, 2, 3 sau mai multe rochii iti plac. Suna si te vom programa!

02. Profesionalism

Spre tine se indreapta grija si atentia noastra pentru detalii! Micile retusuri sunt realizate in atelierul nostru.

03. Garantie

Ai ajuns la Marithé, salonul care iti va aduce rochia TA de mireasa.
Timpul nostru iti apartine! Echipa noastra de profesionisti iti va arata rochia sau rochiile preferate din salon.

04. Calitate

Produsele de calitate, rafinate, subtile sunt importate din Franta si vor veni in completarea rochiei de mireasa pentru a alcatui o tinuta perfecta.
Materialele de calitate, broderiile si finisajele inegalabile.