0720355285
contact@marithe.ro

Despre noi

Rochia de mireasa nu inseamna metri de tulle si dantela, inseamna iubire, daruire si angajamentul unei relatii de durata!

Creatie

Fiecare rochie este realizata la comanda corespunzand perfect dimensiunilor si cerintelor miresei, de la numarul de piese la tipul de dantela si tulle.

Concept

Marithe iti propune rochia 5 in 1 dar si o serie noua de rochii din acelasi stil, care iti permit sa ai in acelasi timp o rochie de sirena, una scurta dar si una printesa.

Utilitate

Mai mult! Rochia de mireasa 5 in 1 Marithe este prima care poate fi refolosita. Cum? Simplu! Toate fashionistele din lume iubesc o fusta scurta de tulle.

Calitate

Rochiile 5 in 1 sunt lucrate special pe comanda respectand toate dorintele si caracteristicile solicitate de mireasa.

Materiale

Folosim doar materiale premium, rezistente si de calitate pentru a crea rochii de mireasa perfecte pentru ziua cea mare.

Livrare

Livrarea necesita 2-4 luni de la data comenzii pana la predare. Predarea se face cu cel putin 20 de zile inaintea nuntii.

Predare

Ne dorim sa fii relaxata in ziua nuntii asa ca iti garantam predarea cu cateva saptamani inainte de ziua cea mare, totul pentru ca tu sa fii fericita.

Finisare

Pentru un look perfect folosim cele mai bune materiale pentru a finisa rochiile si pentru a le da un plus de personalitate si eleganta. Stim ca perfectiunea sta in detalii.

100% Comunicare

Stim ca pe masura ce data cea mare se apropie vei deveni din ce in ce mai stresata, insa la Marithe iti vom fi aproape si ne vom asigura ca rochia ta va fi minunata

Modificari

Creativitatea este la ea acasa la Marithe, asa ca putem modificare orice detaliul al rochiei in functie de bugetul si cerintele tale.

c

Retus

Rochia de mireasa Marithe este garantat ca iti va veni manusa - retusam rochiile pana cand sunt perfect pe masura clientei noastre.

Accesorii

Vrei sa ai un look complet cu voal si alte accesorii specifice? Iti vom crea elementul dorit la comanda pentru a fi in acord total cu rochia ta de mireasa.

Intrebari Frecvente

Cat dureaza realizarea unei rochii made to measure??

Intre 3 luni si jumatate si 4 luni, in functie de dorintele tale si disponibilitatea imediata a materialelor.

Pot beneficia de reduceri pentru comenzi early-bird?

Da, in functie de promotiile aflate in desfasurare la momentul achizitiei poti beneficia de pana la 20% discount pentru comenziile facute cu cel putin 10 luni inainte de nunta.

Pot renunta la piese din conceptul 5 in 1?

Sigur ca da, conceptul 5 in 1 a fost creat pentru a te ajuta sa ai cea mai mare libertate de alegere.

Cand ar fi indicat sa vin la proba??

Ideal ar fi sa vii cu cel putin 6 luni inainte de nunta. In felul acesta vei decide din timp si vei stabili cu consultantele noastre toate detaliile.

Daca vreau sa ma incadrez intr-un buget redus , ce imi recomandati?

Iti sugeram sa discuti in avans tema bugetului cu una dintre consultantele noastre. Ea te va ajuta cu o selectie de materiale potrivite bugetului tau.

Cat de mult pot modifica modelul rochiei mele?

In functie de pachetul selectat pentru tine si bugetul alocat poti sa modifici rochia atat cat sa corespunda idealului tau.