1 rochie, 5 modele – 100% distractie

Vino in perioada 1-2 septembrie la Marithe si descopera gama 5 in 1 in cadrul unui eveniment care iti va oferi 15% reducere la orice model comandat. Rezerva-ti si tu un loc in cadrul evenimentului sunand la 0720355285 – accesul exclusiv pe baza de programare. Poti avea si tu o rochie custom made pentru a fi printesa, sirena si balerina in ziua cea mare.

 

Cum functioneaza?

Comanda rochia ta de mireasa (fie 5 in 1 sau gamele 4 in 1 sau 3 in 1) in dantela promotionala Medea si beneficiaza de un discount de 15% din pretul original. Poti alege atat modelul standard Medea cat si celelalte tipuri de rochie 5 in 1 ca rochie de baza! In plus toate modelele gamei 5 in 1 vor avea preturi promotionale cu discounturi substantiale.

Nu rata sansa de a avea o rochie custom made creata pentru tine si pentru ziua ta speciala. Conceptul Marithe 5 in 1 pleaca de la o rochie de baza scurta tip bodycon din dantela caruia ii poti adauga un bolerO de dantela si 3 fuste detasabile din tulle – printesa, sirena si balerina.

Tu iti poti alege rochia de baza in modelul dorit – fie cu maneci, bretele sau simpla – iar noi iti vom realiza rochia mult dorita. Rochie de baza ii vei atasa fustele care vor completa lookul final – poti optat atat pentru tulle cat si pentru tafta, chiffon sau organza.

Rochia de mireasa este singura pe care ti-o vei aminti in detaliu in fiecare moment – intreaba orice femeie si vei vedea ca si dupa ani de zile stie cum arata rochia ei, ce model a ales, din ce dantela a fost realizata si mai ales cum s-a simtit in ziua cea mare.

Dar ce ar fi daca de rochia TA si-ar aminti toata lumea?

Cu o rochie de mireasa 5 in 1 vei starni interesul si admiratia tuturor – vei fi printesa la biserica imbracand o rochie cu maneci lungi, decenta si extrem de diafana, apoi vei fi sexy cu umeri goi si fusta ampla pe ringul de dans. Toti vor sesiza momentul in care vei renunta la fusta de printesa pentru a dezvalui o sirena care iti va marcaa forma corpului. Dimineata te va gasi dansand alaturi de invitati intr-o rochie scurta tip balerina sau , de ce nu, in rochia de baza. Nimeni nu va uita rochia aceaa speciala pe care ai avuto TU la nunta!

Ce zici? Vino la Marithe in perioada 1 -2 septembrie si probeaza, admira si comanda si tu o rochie din gama 5 in 1 ! Suna la 0720355285 pentru a-ti rezerva programarea – locuri limitate!

A fi mireasa este dincolo de ceremonie, dincolo de statut, de moda, de stilul personal, de sfaturi, de reviste. Esti TU! Rochia de mireasa este mai mult decat cativa metri de organza si tul cusuti cu grija si atentie deosebita.

POST A COMMENT